Tertnes på Lindås – Tertnes

Tertnes på Lindås

Søndag inviteres det til Håndballfest på Lindås, og Terje Pedersen, arrangementsansvarlig for helgens prosjekt, kaller det Årets Håndballbegivenhet i Nordhordland, når det skal spilles Postenligakamp i nye Lindåshallen for aller første gang.

– Dette er noe vi ser frem til, og jeg er sikker på at det blir en opplevelse- og minne-rik helg, først og fremst for spillere fra kommunen, som skal få trene og være sammen med utøvere fra Tertnes både lørdag og søndag, men også fra andre som velger å ta turen søndag ettermiddag, sier han.

Hva skjer da, spurte vi?  

– Søndag klokken 17:00 er det kamp, Tertnes Elite – Flint Tønsberg. Det er selvsagt det viktigste, men gjennom helgen blir det masse annen aktivitet. Tertnesspillere skal ha treninger med aldersbestemte lag i Lindås, og det skal holdes foredrag om alt fra «Hvordan hindre frafall blant ungdom» ved Jeanette Haga Holgersen, til «Hvordan enkle øvelser kan brukes i prestasjonsfemmende trening», ved Randi Solheim. Og Roger Gjelsvik skal holde foredrag til næringslivet. I tillegg blir det forkamp på søndag, mellom Lindås – Knarvik i J12 års klassen.

Kan alle melde seg på, og er det forhåndsalg av billetter?                                            

– Billettsalget er startet i Lindåshallen. I tillegg kan en bestille ved å sende en e-post, og på samme adresse,teped30@gmail.com  melde seg på til Jeanettes foredrag. Den øvrige aktiviteten blir for medlemmer av idrettslaget, og andre fra Lindås kommune, sier Pedersen, som videre forteller at det kun er 400 billetter som er lagt ut til forhåndssalg, og at øvrige billetter selges ved inngangen.

– Vi forventer fullt hus, så her er det løp og kjøp som gjelder, fortsetter han.

Tertnes har åpnet med seier over Glassverket og tap for Stabæk i årets liga, mens Flint Tønsberg så langt står bokført med tap for henholdsvis Stabæk og Storhamar.