Suksess for Tertnes på Lindås – Tertnes

Suksess for Tertnes på Lindås

Det ble suksess på alle plan for håndballarrangementet på Lindås sist søndag. 800 elleville tilskuere i Lindåshallen fikk oppleve en underholdende og fartsfylt Postenligakamp, der Tertnes lyktes med det meste. Motstander Flint Tønsberg var med i kampen halvveis ut i 1. omgang, men deretter var det Tertnes som hadde kommandoen, og ledet med hele 8 mål til pause. 2. omgangen startet som 1. omgang sluttet; Tertnes-jentene sto tett sammen i forsvar og tvang Flint-spillerne til å gjøre tekniske feil, og fremover holdt de et høyt tempo kampen igjennom. Og med rammen håndballgruppen i Lindås IL hadde laget i stand, var det spesielt hyggelig at Tertnes-jentene kvitterte med storspill.

For hele helgen sto i håndballens tegn på Lindås, med treninger for yngre lag og foredrag både lørdag og søndag, og til slutt Tertnes-Flint Tønsberg som høydepunkt søndag ettermiddag, og det er ingen tvil om at dette ble en god opplevelse for både små og store. Som firemålsscorer Stine Lund Andreassen sa:

– Publikum var fantastisk, det var et kjempetrøkk fra tribunen. Tilskuerne satt nesten inne på banen, så tett var det!

Både spillere og støtteapparat i Tertnes takker alle som sto på og la ned en enorm innsats rundt arrangementet i Lindåshallen. Vi er takknemlige for at vi fikk komme på besøk, og håper vi har inspirert både store og små til enda mer håndball! Tusen takk for oss for denne gangen. Vi kommer gjerne igjen ved en senere anledning!

Tertnes – Flint 34-16 (16-8):
Tertnes:
 Marthe Reinkind 9 (5), Linn Gossé 7, Stine Lund Andreassen 4, Marie Liljegren 3, Cecilie Rasmussen 3, Maren Roll Lied 3, Hildigunnur Einarsdottir 2, Tonje Løseth 1, Stine Skogrand 1 og Sissel Nygård Pedersen 1.
Flint: Ellen Marie Folkvord 5, Renate Saastad Sømme 3 (1), Kristiane Stormoen 3 (2), Thea Bjerkestrand Bøe 2, Cathrine Pedersen 1, Henriette Jarneid 1 og Kristine Helberg 1.
Utvisninger: Tertnes 2, Flint 1 + rødt kort.
Tilskuere: 800.