Tertnes-jenter i vesterled – Tertnes

Tertnes-jenter i vesterled

Etter halvannen dag med oppladning og trening i Reykjavik, er Tertnes-jentene klare for første kamp mot islandske Fram i EHF-cupens 2. runde. Så langt har oppholdet vært svært positivt; fint hotell, god mat og kjekke opplevelser som alt er med og bidrar til en god stemning i laget. Etter endt trening i hallen i går, satte laget kursen for de varme kildene i Blue Lagoon. I fascinerende lavaformasjoner kunne en bade i vann opp mot 40 grader og slappe av, noe som gjorde godt for spillerne som har et svært tett kampprogram for tiden.

Men i dag er det igjen fullt fokus på kamp mot Fram som regnes som nr. 2 laget på Island (etter Valur). En liten kuriositet er det at motstander Fram er moderklubben til Tertnes nye spiller Hildigunnur Einarsdóttir (Didda). Hennes barndomshjem er bare et steinkast unna hallen, så som oppladning til kampene skal laget hjem til Didda og spise lunch. Selv om det er noen småskader i troppen, er alle spilleklare, og jentene er tente på å gjøre en god kamp i dag, slik at en får et så godt utgangspunkt som mulig foran returkampen på søndag.

 

Kampen kan ses på web på den islandske hovedkanalen www.ruv.is/ruv
Kampstart er 17:45 norsk tid.