– Vi er videre – Tertnes

– Vi er videre

Tertnes hadde tatt en kalkulert risiko og valgt å spille begge kampene i 2.runde i E-cupen på Island. Med den beslutningen sparte klubben rundt kr.100.000,-
Lørdag kveld var det nok ingen som angret på det.

I det som av Tertnes sin hjemmekamp tok nemlig blåtrøyene tak i forsvarsspillet fra start av og fikk kampen akkurat slik man ønsket.
– Kampen ble noenlunde som vi hadde sett for oss på forhånd. Vi var oppmerksomme på at de har en del spillere med god fysikk, noe vi taklet på en fryktelig bra måte. Vi tok tak i forsvarsspillet fra start av, og gjennomførte en god kamp, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.
Allerede til pause hadde Tertnes opparbeidet seg et forsprang på fem mål. Ut over i andre omgang ble ledelsen økt jevnt og trutt.

Tertnes-trener Tore Johannessen er klar på at dette allerede er avgjort, selv om det fortsatt gjenstår en kamp som også spilles på Island.
– Vi skal selvsagt gjennomføre en god andrekamp også, men dette er avgjort. Jeg tror de skal ha god hjelp av dommerne for å ta igjen 14 mål, sier Johannessen.

Når formalitetene er unnagjort på Island søndag kveld, kan Tertnes se frem til å møte tyske Frankfurter HC i EHF-cupens tredje runde.

Disse kampene spilles i november.

TERTNES – FRAM REYKJAVIK 35-21 (15-10)

Fram Sporthall
EHF-cupen, 2. runde, 1. kamp
TILSKUERE: 289
DOMMERE: Libor Skruzny og Radoslav Kavulic, Tsjekkia
UTVISNINGER: Tertnes 5×2 min. Fram 4×2 min.
TERTNES: Sakura Hauge, Marie Davidsen – Marthe Reinkind 7 (3), Maren Roll Lied 5, Linn Gossé 5, Marie Liljegren 5, Stine Lund Andreassen 4, Sissel Nygård Pedersen 3, Tonje Løseth 2, Stine Skogrand 2, Cecilie Rasmussen 1, Hildigunnur Einarsdottir 1.