Klar for 3. runde i EHF-cupen – Tertnes

Klar for 3. runde i EHF-cupen

Med utgangspunkt i 14-målsseier i første kamp mot islandske Fram, var det å holde intensiteten og innsatsen på et like bra nivå målet foran returkampen søndag ettermiddag. At Fram ikke hadde fått vist seg frem fra sin beste side i lørdagens kamp, var det ikke tvil om i Tertnes-leiren, og det var full enighet om at Fram skulle holdes på avstand og ikke gis det minste håp om å kunne ta igjen det store forspranget.

Likevel var det Fram som ble det førende laget i kampen. I en målfattig førsteomgang gikk det 7 minutter før det første målet kom, og det var det Fram som sto for. Frams store bakspillere fikk slippe til, og Tertnes kom raskt bakpå. Imidlertid bedret forsvarsspillet seg utover omgangen, og bakerst sto Sakura Hauge godt i mål. Men når lite stemte fremover på banen, ble det vanskelig å komme ajour med Fram og ved pause sto det 10-6 til hjemmelaget.

Etter hvilen var det et tent Tertnes-lag som kom på banen, og opphentingen startet umiddelbart. Men på stillingen 12-11 til Fram stoppet det på ny opp for Tertnes, og islendingene kunne igjen dra i fra. Og lettere ble det ikke da tvilsomme utvisninger ble idømt etterhvert frustrerte Tertnes-jenter, som ikke har vært kjente for å være spesielt hardhendte. Tvilsomme dommeravgjørelser preget forøvrig hele kampen, noe spesielt Tertnes fikk føle på kroppen. Til slutt viste resultattavlen 21-18 til hjemmelaget, som Tertnes selvsagt ikke er fornøyd med. Men med et sammenlagtresultat på 42-53 i favør Tertnes, kan laget se frem til neste runde i EHF-cupen. Denne vil bli spilt 10.-11. november (hjemme) og 17.-18. november (borte), og motstander er tyske Frankfurt HC.

FRAM REYKJAVIK – TERTNES 21-18 (10-6)