– Vi vil spille finale! – Tertnes

– Vi vil spille finale!

Tirsdag 30. Oktober drar våre juniorjenter til Trondheim for å bekjempe siste hinder før finale i spektrum; Byåsen. Etter onsdagens bitre ettmålstap i NM senior og tap i juniorfinalen i 2010, er Tertnesjentene svært klare for å snu NM trenden.

Tertnes har tidligere slått ut Fana (23-28), Sverresborg (46-28) og Bækkelaget (43-25) i henholdsvis 3 runde, 4, runde og kvartfinale før de nå møter Byåsen på bortebane i semifinalen. Byåsen på sin side har slått ut Levanger (19-28), Tønsberg Turn (WO) og Gjøvik HK (34-19).

Stine Skogrand er én av til sammen fire juniorjenter som også var med å tape mot Byåsens seniorlag på onsdag. I tillegg var hun også med å tape mot Byåsen i spektrum i 2010, og hun lover full tenning og innsats for å hindre reprise:

– Det at det er Byåsen vi møter i en seminfinale kommer til å bli verst for dem. Vi skal IKKE ryke for dem to ganger på en uke! Det blir viktig for oss å ha fokus på landslags- og elitespillerne deres, ikke la de dominere. Samtidig blir det viktig å stå sammen og yte hundre prosent som et lag, og gjøre hverandre gode.  Vi har en ganske tynn tropp, så det blir viktig at alle er på fra starten, og ikke minst at vi får satt forsvaret fra første sekund.

Det å spille finale i spektrum er i følge Stine en stor opplevelse, og hun vil at de som ikke var med å oppleve det i 2010 skal få muligheten til det.

–  Det er en helt syk opplevelse, og vi vil at alle skal få kjenne på den følelsen. Vi vil spille finale!! 

 

 

Tekst: Maria Torstad