– Herlig å spille på hjemmebane – Tertnes

– Herlig å spille på hjemmebane

Selv om den første kampen i Møbelringen Cup ikke ble helt slik håndballjentene håpet, var Tertnes-spiller Linn Gossé likevel fornøyd med kvelden i Haukelandshallen.

– Jeg hadde forventet at jeg skulle være skikkelig nervøs. Men det å komme inn i Haukelandshallen med 3300 bergensere gav meg en fantastisk følelse og en trygghet. Her har jeg jo spilt hundre ganger før så dette var bare kjempe gøy, sa Linn Gossé etter å ha fått vel 20 minutters spilletid i den første av tre kamper i Møbelringen cup for Norges del. Gossé fikk æren av å sette to skudd fra 7meters merket sikkert i mål, men noen mål fra kanten ble det ikke. Så var det heller ingen utspill å jobbe med for den sprudlende lynvingen.

Men det var Danmark som var det klart beste laget og førte hele kampen i Haukelandshallen. Tidvis spilte de også Norge fullstendig ut.

– Det var et bra tidspunkt å møte et hardkjempende Danmark på. Kampen gir oss svar på det vi trenger å jobbe med videre frem mot mesterskapet. Det er mange nye, og nye spillere i nye roller. Vi trenger disse kampene og denne tiden til å spille oss trygge på hverandre, sa Thorir Hergeirsson etter kampslutt.

Kampfakta:

Norge – Danmark 27-31 (14-17)
Møbelringen Cup
Haukelandshallen, Bergen
Tilskuere: 3293
Mål Norge: Anja Edin 5, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 4, Ida Alstad 3, Linn Jørum Sulland 3, Camilla Herrem 3, Heidi Løke 2, Karoline Dyhre Breivang 2, Linn Gossé 2, Kristine Lunde-Borgersen 2, og Ida Bjørndalen 1.
Utvisninger: Norge: 4 x 2 minutter, Danmark 6 x 2 minutter.