Håndballjentene slår Northug & co

VG viser i en artikkel av 22.11.12 til en måling gjort av Sponsor Insight at de norske håndballjentene igjen troner øverst på listen av de mest populære landslagene, sammen med skijentene.

Skrevet av Lars Riis Ellingsen

I en artikkelen skriver VG at  Marit Bjørgen er Norges mest populære idrettsutøver. Men som lag er håndballjentene akkurat like populære som skijentene. Det viser en målingen fra Sponsor Insight.
– Veldig artig å høre og selvsagt er vi stolte. Vi er en tradisjon for det norske folk i førjulstiden, sier landslagskaptein Marit Malm Frafjord til VG Nett.
Både håndballjentene og skijentene får 5,9 av 7 mulige poeng hos det norske folk. Skalaen går fra svært dårlig (1) til svært godt likt (7).
– Folk bruker ikke ytterpunktene på skalaen så ofte. Så 5,9 er meget høyt, sier Vegard Arntsen – daglig leder i Sponsor Insight.
På 3. plass på listen over Norges mest populære lag kommer Petter Northug & co. på herrelandslaget i langrenn (5,7). Herrenes (5,6) og kvinnenes (5,5) skiskytterlandslag følger på 4. og 5.plass.