Moro å være debutant – Tertnes

Moro å være debutant

Linn Gossé trives godt som førstereis med Håndballjentene. Mange inntrykk skal fordøyes, men det er ingen tvil om at hun trives og har det moro!

Å delta i et mesterskap med Håndballjentene er mange småpikers store drøm.  Linn Gossé koser også seg i Serbia.

– Det er superstort å få være med. Veldig gøy og en god del spenning. Jeg merker at jeg går rundt og hele tiden håper vi skal vinne neste kamp, sier kantspilleren som fikk sette sitt første mål i mesterskapet, et trickskudd, mot Tsjekkia.
– Det var både nervepirrende og moro å komme ut på banen da det var jevnt mot tsjekkerne. Før scoringen fikk jeg lite høyde i innhoppet, derfor valgte jeg trickskuddet. Det var utrolig deilig å se den gå i mål, og jeg fikk virkelig følelsen av at nå er jeg i gang, forteller Tertnes-spilleren.

Så er det å håpe at alle de norske debutantene kommer i gang i mesterskapet og skaffer seg verdifull mesterskapserfaring.

Etter artikkel av Kirsten Birkeland