– Vi må få verdens beste juniorer til å bli verdens beste seniorer – Tertnes

– Vi må få verdens beste juniorer til å bli verdens beste seniorer

Tertnes har i flere år lagt i toppen av den norske eliteseieren og klubben har tatt flere bronse-, og sølvmedaljer. Nå ble klubben også nylig juniornorgesmester.
– Vi står nå med “verdens beste” talenter som vi skal skaffe rammebetingelser til at de skal få utvikle seg i Bergen til å bli verdens beste senior lag. Vi må få med hele Bergen og byens næringsliv på denne reisen, sier daglig leder Lars Riis Ellingsen.
Tertnes har et stort potensiale med spiller med lokal forankring fra en rekke klubber i Bergen og omegn. Nå står klubben klar til å starte en ny reise. De siste sesonger har Tertnes vært med og kjempet i toppen, men fortsatt mangler de siste stegene på å utfordre det som i øyeblikket er verdens beste klubblag, Larvik. Det er det som er målet i de kommende årene.

Tertnes har hatt god kontinuitet i stallen og i tillegg jevnlig forsterket den lokale Klarer du a finne den med hoyest gevisnt?10 freespins pa Mega Joker!I tillegg far du hele 300% bestenorskecasinos.com bonus pa inntil 50 Euro!Reel Steal er en real enarmet banditt – prov den gratis her!Den nyeste spilleautomaten hos NorskeAutomater heter Creature from the Black Lagoon og er levert av Net Entertainment. forankringen med ytterligere to-tre lokale spillere. Miksen mellom etablerte og unge spillere er fin.
Bergen er ledende på aldersbestemt håndball . Det er disse talentene som skal danne grunnlaget for vår framtidige suksess. Med Bergen by i ryggen og en flott oppbacking fra våre samarbeidspartnere og publikum, går Tertnes inn i fremtiden med store forventninger.

– Det er ingen tvil om at Tertnes har et stort potensial. Med videreutvikling av det sportslige produktet finnes der ingen annen lagidrett i Bergen som kan få en slik internasjonal suksess som Tertnes. Men skal vi få dette til trengs det også bedre rammebetingelser og en sterkere økonomi. Det er her vi håper å få med næringslivet og at vi kan vise de hvilken flott og rimelig markedskanal Tertnes kan være. Det er vi også avhengig av dersom vi skal kunne beholde talentene her i byen i stedet for at de forsvinner til andre klubber i utlandet eller til f.eks. Larvik.