Seier i årets første kamp – Tertnes

Seier i årets første kamp

Søndag var det klart for årets første postenligakamp. På motsatt banehalvdel sto Gjøvik HK, som etter tabellen å dømme var et lag som skulle slås. Slik ble det da også. Tertnes begynte klart best, og satte standaren fra start med et godt og svært offensivt forsvar som så ut til å komme som en stor overraskelse på gjestene fra Gjøvik. Etter 10 minutter viste tavlen 6-1 ledelse til hjemmelaget, og etter 20 min 11-3. Herfra så de seg aldri tilbake, og gikk til pause med en behagelig nimålsledelse, 17-8. Etter pause fortsatte hjemmedominansen i Haukelandshallen, og til tross for en god Gjøvik-målvakt, endte det med seier 27-17 til Tertnes.

Det var ingen tvil om at jentene syntes det var gøy å spille kamp igjen. Både tenningen, humøret og intensiteten var på topp, og de viste tendenser til mye bra spill som vil komme godt med fremover i det tette kampprogrammet de nå går inn i.  Neste kamp er søndag 13 januar, borte mot Sola, før vi onsdag 16 januar tar i mot Byåsen til storkamp i Haukelandshallen!

[jwplayer mediaid=»2497″]

Kampfakta:

Tertnes-Gjøvik 27-17 (17-8)
Postenligaen
Haukelandshallen.
Dommere: Torbjørn Iversen og Øystein Aam.
Mål for Tertnes: Linn Gossé 6, Stine Lunde Andreassen 4, Marthe Reinkind 4 (1), Marie Liljegren 4, Sissel Nygård Pedersen 3, Tonje Løseth 2, Hildigunnur Einarsdottir 2, Stine Skogrand 1, Cecilie Rasmussen 1.
Toppscorer Gjøvik: Vilde Bratland Hansen 6 (3).
Utvisninger: Tertnes: 1×2 min., Gjøvik: 1×2 min.

Tekst: Maria Torstad