Vil fortsette det gode spillet – Tertnes

Vil fortsette det gode spillet

Tertnes fikk en god start på året, da Gjøvik ble slått 27-17 i Haukelandshallen forrige helg. Søndag skal Marie Liljegren igjen sørge for poeng til blåtrøyene, når Sola er vertskap, en drøy halvtimes kjøring sør for Stavanger i Nye Loen Nærbø.

– Vi vil fortsette det gode spillet vi hadde i kampen sist. Vi spillte godt i samtlige 60 minutter, men i 2.omgang ble det litt for mye skuddbom. 11 100% sjanser mistet vi faktisk, så der har vi en del å gå på, men selve spillet syntes jeg var bra, i begge ender av banen. Det ble en fin start etter en lang pause, sier trener Tore Johannessen.

Dere er med i toppen, og skal møte Sola som ligger sist. I løpet av neste måned er det flere toppkamper som venter dere, kan det være skummelt før en kamp som dette?

– Nei det tror jeg ikke. Vi har snakket mye om viktigheten i ha fokus i nuet, og at hver og en kamp lever sitt eget liv. Jentene vet godt at vi ikke bør tape en kamp som dette, men vi tar ett oppgjør om gangen, og forbereder oss som om vi skulle møte hvem som helst. I Tertnes skal vi aldri gå i fellen å undervurdere noen ut fra deres tabellposisjon, så heller ikke her. Hele klubben ønsker en medalje når regnskap gjøres opp, og vi er i angrepsposisjon. Det vil vi sikkert være i de neste rundene også, svarer han.

Så nå er det kun Sola som gjelder?

– Det er helt rett. De øvrig kampene kommer når de kommer, og vi skal stille til hver å en med samme innstilling; Vi vil fortsette det gode spillet, og vi vil forbedre oss fra kamp til kamp.

Sola – Tertnes, Nye Loen Nærbø, søndag kl. 18:00. Kampen ser du som vanlig også på TV2Sumo.

 

Av: Svein Mjeldheim