Reisebrev fra kvartfinaleklare jenter – Tertnes

Reisebrev fra kvartfinaleklare jenter

SEIER! KVARTFINALE I E-CUP! Dette er stort for oss! Det er søndag kveld, og sesongens tredje utenlandske E-cup opphold nærmer seg slutten. Vi er en glad gjeng denne kvelden, grunnet dagens seier og en knusende sammenlagtseier over franske HAC! Vi kunne ikke vært mer fornøyd!…. Vi møtte opp glade og fornøyde (?) på Flesland kl 04.15 lørdag morgen. Vår alles kjæreste Knut var som alltid med på tur. (Knut er vår hjertestarter, som er med oss overalt. Han er en solid kar, men begynner å hyle hvis han blir kald.) Knut blir ofte stoppet i sikkerhets kontrollen. Han eier nemlig en saks på 4 cm, som kan forvolde stor skade. Det går som regel bra, da de flyplassansatte til slutt skjønner at det er en nødvendighet, siden Knut skal redde liv. Han er virkelig en kjernekar. Denne turen var intet unntak. Knut ble igjen stoppet, men Sakura Hauge, vår eminente keeper,

hadde da en knallgod ide, som skal hindre fremtidige Knut-stopp i sikkerhetskontrollen. ”Dette vil med sikkerhet bli fult opp! ”Vi kan jo bare legge en lapp inni Knut, der vi skriver at han har saks i seg. De kan jo se det i røntgenmaskinen.”…………………………………

Verdens fineste Knut.
Laks…. Og kylling….

Vi ankom hotellet i Le Havre lørdag kl. 15.00. Der ventet en god middag, med deilig laks, kylling, pasta, grønnsaker, grønnsaks pai og ketchup. Gode og mette fikk vi slappet litt av, før vi dro av sted til dagens treningsøkt.  (Cecilie scoret hat trick på fotballoppvarmingen! … Noe som er ganske uvanlig.) Sliten og nydusjet, tutlet vi igjen ned til matsalen, spent på hva som var på kveldens meny. Men….. Kan dette stemme….? Laks, kylling, pasta, grønnsaker, grønnsakspai og ketchup…. Igjen? Joda, dette var korrekt, vi fikk akkurat det samme som et par timer tidligere. Dette falt ikke i god jord hos ellers så matglade Tertnes jenter, men vi fikk det ned uten for mye klaging. Deretter ventet siste strategiske møte før søndagens kamp, og vi antar at det ble en tidlig kveld for de fleste etter denne lange dagen.   Søndag: Kampdag!! Denne formiddagen ble bedrevet med så mangt. Noen tok seg en liten luftetur, noen slappet av, noen mediterte, andre spilte på mobilen. Folk er meget forskjellig når det gjelder opplading til kamp… Marie Davidsen tilsluttet seg også gruppen i dag, etter å ha spilt kamp med Viking dagen før.   Lunch 13.30. Vi elsket virkelig synet! NØYAKTIGdet samme som begge måltidene dagen før… Vi trodde selvfølgelig det var gjort en feil… Men det var det dessverre ikke. Igjen tok vi dette med godt mot, og før vi visste ordet av det var vi på vei til hallen.               Kampen er en opplevelse alle vil ta med seg videre! Gode rammer og et fantastisk publikum. Sterk borteseier mot et godt lag!

Glade jenter etter dagens seier!

 

Alle barna spilte i rød shorts bortsett fra Stine, hun ville ha den blå og den fine…

Middagstid! Godtroende som vi er, var håpet om en middag som pirret smaksløkene igjen ganske sterk. Men den gang ei. Vår fiske, pasta og kylling kvote er definitivt fylt opp for denne gang. Vi gleder oss til flyplasslunch i morgen!     Men nå er det tid for søvn, før en lang reise hjem i morgen!   Takk for oss! Vi drar hjem fulle av fisk, kylling og pasta- men meget lykkelige!! Gleder oss til fortsettelsen i E-cup eventyret! Kvartfinale neste!

 

Klem Cecilie og Stine Lund