Harlem Globetrotters show i Haukelandshallen – Tertnes

Harlem Globetrotters show i Haukelandshallen

3. mai kommer det verdenskjente basketlaget Harlem Globetrotters til Bergen og Haukelandshallen med sitt forrykende familieshow.

Laget, som startet i 1926 for afroamerikanere som den gang ikke fikk spille i NBA, er i dag først og fremst et showlag som utmerker seg med ballartisteri og «dunks» uten sidestykke. Dette er ikke en ordinær basketkamp, men et underholdningsshow med mange morsomme innslag der også publikum involveres. Harlem Globetrotters har både menn og kvinner på laget, og det har en gjennomsnittshøyde på ca. 2 m, der 3 av spillerne er over 2,25 m og den høyeste er 2,38 m (kalt Tiny). Den laveste på laget er 1,58 m (kalt Too Tall), og nettopp høyde og høydeforskjeller innad i laget er noe de har mye moro mer på showene sine. Harlem Globetrotters reiser på turneer rundt i verden, og de har 7 ganger tidligere vært i Norge, og i Bergen siste gang i 2010, med fulle hus hver gang. Klikk inn på Billettservice og sikre dere billetter allerede i dag. Dette blir garantert en festaften for hele familien!

Tertnes Håndball er teknisk arrangør for showet.[jwplayer mediaid=»2746″]