Vanskelig, men ikke umulig – Tertnes

Vanskelig, men ikke umulig

Marie Davidsen (bildet), reddet bokstavelig talt Tertnes i kvinnenes sluttspill da hun overtok målvaktsjobben etter ellers så gode Sakura Hauge. Med glimrende redninger på løpende bånd lørdag, ble Vipers slått 27-24, og semifinaleplass sikret. 

Dermed venter nærmest uslåelige Larvik i første semifinale, tirsdag.

Tertnes har som uttalt mål å være blant landets aller beste, og med 3.plass i Postenligaen, sammen med semifinaleplass i Sluttspillet, bekrefter blåtrøyene at de er helt med i toppen. Men å skulle matche Larvik i kamper om finaleplass blir nok vanskelig.

– Det som gjelder for oss nå er kampen på tirsdag. Larvik er blant Europas, og dermed verdens beste lag, så vi vet hva som venter. Vi skal gi dem best mulig motstand, og har 100% fokus inn mot første kamp i best av to. Vi skal forsøke så godt vi kan, og i alle fall gi dem så så tøff kamp som mulig, og får ta returoppgjøret når det kommer. Hva som venter da begynner vi å forbered oss til i morgen kveld – nå går vi først og fremst, og som alltid på banen med ønske om å prestere best mulig, sier trener Tore Johannessen.

Tertnesjentene  fortjener full hall når Larvik kommer på besøk til første semifinale i sluttspillet, tirsdag 30.april, klokken 18:00