Tilnærmet umulig oppgave – Tertnes

Tilnærmet umulig oppgave

Det er vanskelig å se for seg noe annet utfall enn at Larvik spiller i finalen i sluttspillet.

Nora Mørk (bildet) gjorde et solid comeback for Larvik mot Tertnes i den første kampen i Bergen, og hun og lagvenninnene tok med seg en 20 måls seier som utgangspunkt.

40-20 endte oppgjøret i den første semifinalen.

Linn Gossé, som her må se Mørk score, og resten av Tertnes-jentene, får dermed en tilnærmet umulig oppgave med å ta seg til finalen i sluttspillet.

– Huff. Det var ille. Larvik var fryktelig gode den første halvtimen. Men heldigvis får vi rettet opp en del etter pause, oppsummerte Tertnes-trener Tore Johannessen etter blant annet å ha sett laget sitt ligge under 2-15.

I mellomtiden har Larvik nå spilt 21-24 hjemme mot Györ i første finale i Champions League, og laget har nok returen i Ungarn lørdag i tankene. Både i forhold til å unngå skader og slitasje på enkeltspillere som vil være viktige i en “planlagt snuoperasjon” i Ungarn.

For Tertnes blir dette en anledning til å slippe seg løs. Større underdogs har laget knapt vært i noen kamp, og det må være lov å si at Gossé & co ikke har noe å tape på å leke seg litt.

Larvik – Tertnes spilles i Arena Larvik onsdag kl 1900, og arrangørene har i samarbeid med generalsponsoren åpnet dørene med gratis inngang for publikum.

Om du ikke får tatt turen til Larvik kan du følge kampen på TV2 Sumo.