Sparebanken Vest signerte ny 3 års avtale – Tertnes

Sparebanken Vest signerte ny 3 års avtale

Sparebanken Vest har samarbeidet med Tertnes i mange år. Nå har partene signert en ny tre års avtale som gi kjærkomne penger i en slunken Tertnes-kasse.

– Vi vil ta et medansvar for at det håndballinteresserte publikum i Bergen fortsatt skal få oppleve topp håndballunderholdning her i byen, sier Magne Lien, som er assisterende banksjef.
Samtidig gir han også klaret uttrykk for at han mener Tertnes har levert. Sparebanken Vest har nemlig vært en viktig støttespiller for Tertnes i mange år.
– Tertnes er alltid i toppen av tabellen og tar jevnt og trutt medaljer. Bronse i serien, NM-gull for junior og en rekke gode prestasjoner i Europacupen var imponerende sist sesong. Samtidig har klubben vært tydelig på at de må ta grep og har gjort mye for å justere drifte, fortsetter Lien.

Ingen av partene vil ut med hvor mye penger det er snakk om, men at banken er en av de største samarbeidspartnerne er det ingen tvil om.
– Vi er veldig fornøyd med forlengelsen av samarbeidsavtalen. Vi har en trygg, god og solid støttespiller i banken og samtidig er vi tilfreds med at de økonomiske rammene er noe bedret sammenliknet med tidligere år, sier Lars Riis Ellingsen.

– Vi står for mye av det samme når det kommer til lokal forankring. Vi ønsker oss flere håndball-yndlinger fra Bergen, og det begynner å bli mer og mer realistisk, sier Tertnes sin daglige leder.

– Flere av spillerne våre kan være med å prege OL-laget i 2016. Vår utfordring er å legge forholdene til rette slik at de blir i Bergen og ikke blir snappet opp av våre konkurrenter og andre utenlandske klubber. For beilere er det nemlig mange av.  Det er viktig for oss klare å holde talentene i byen og videreutvikle disse. Da trenger vi Sparebanken Vest og andre sterke støttespillere i næringslivet, avslutter han.

Det er mål som Sparebanken Vest og Magne Lien setter  stor pris på.

– Tertnes synliggjør ambisjoner om fortsatt utvikling av nye talent, satsing på topp nivå og ha spillere som skal prege landslagene. Det kommer til å skape ytterligere håndballinteresse i Bergen fremover, avslutter den alltid like blide banksjefen.