Tynn Tertnes-tropp – Tertnes

Tynn Tertnes-tropp

Onsdag er det serieåpning i Postenligaen. Sesongens Tertnes-tropp er tynnere enn den har vært de siste sesonger, men det betyr ikke at kvaliteten har gått ned.

Etter forrige sesongs bronsemedaljer har Marthe Reinkind og Cecilie Rasmussen lagt opp. Ingen av disse er direkte erstattet med spillere utenfra. I tillegg har Sissel Nygård Pedersen gjort sin andre skulderoperasjon og er dermed ute første halvdel av sesongen.
– Det skyldes økonomi, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.
Tertnes spilte hele forrige sesong uten generalsponsor og det merkes godt i en slunken klubbkasse.  Selv om Tertnes har vært i markedet og sett etter aktuelle erstattere, har det hele tiden vært en forutsetning at dette eventuelt måtte finansieres via eksterne samarbeidspartnere eller nye sponsorer.
– Vi kan ikke bruke bruke penger vi ikke har. For klubben er det i første omgang viktig å sikre den driften vi har i dag. Vi skulle selvsagt gjerne sett at stallen var noe bredere men det har det altså så langt ikke vært rom for, sier Tertnes’ daglige leder Lars Riis Ellingsen som fortsatt jobber med å få flere samarbeidspartnere med på laget.

Tertnes har flyttet opp Tonje Løseth og Bodil Sørheim som begge stod i TIF Viking forrige sesong selv om de også da spilte for Tertnes. I tillegg er venstrekanten Julie Lygren tatt opp som ny fast hospitant.

– I dag  er vi bare elleve spillere i troppen som er kampklare. Det er selvsagt lite, men klarer vi å unngå skader slik vi i stor grad gjorde forrige sesong vil vi være gode nok til å kjempe helt i toppen. Toppnivået vårt er i hvert fall like bra som i fjor, men utfordringen er å klare å holde like høyt og stabilt nivå gjennom hele sesongen når vi er færre spillere, sier Tertnes-treneren.

Onsdag serieåpner Tertnes med å ta i mot Oppsal i Haukelandshallen. Kampstart er kl.19:00.

Tertnes-troppen:

1

Sakura Hauge

2

Bodil Sørheim

5

Julie Lygren

6

Maren Roll Lied

7

Stine Skogrand

8

Linn Gossé

9

Jeanette Haga Holgersen

10

Hildigunnur Einarsdottir

11

Stine Lund Andreassen

12

Aina Eide

15

Tonje Løseth

16

Marie Davidsen

1881

Marie Liljegren

66

Sissel Nygård Pedersen