HÅNDBALLXTRA – Tertnes

HÅNDBALLXTRA

4. september lanserer TV 2 «HåndballXtra», programmet som gir deg full oversikt over runden i Postenligaen, onsdager på TV 2 Sport.

 

I tillegg sendes alle håndballkampene hver runde på TV 2 Sumo.

Når håndballsesongen starter 4. september, blir det mer og bredere dekning av klubbhåndball på TV 2s plattformer enn noensinne. Allerede fra første serierunde er nysatsingen «HåndballXtra» på plass på TV 2 Sport fra kl. 18.30, der seerne får full oversikt over runden i Postenligaen.

Harald Bredeli leder direktesendte «HåndballXtra» fra studio, og med seg på laget får han ekspertene Bent Svele og Randi Gustad. Allerede i første sending får de også besøk av landslagssjef for kvinner, Thorir Hergeirsson, i studio. Påfølgende uke er landslagssjef for herrer, Robert Hedin, gjest i studio.

– Med «HåndballXtra» kan du følge hele håndballrunden hver uke. Vi følger alle kampene som spilles onsdager, og får live-bilder underveis i sendingen. I tillegg ser vi nærmere på kampene som ble spilt i helgen, og gir seerne bakgrunnsstoff om spillerne og lagene i Postenligaen, sier Harald Bredeli.

På TV 2 Sumo får du alle kampene i Postenligaen, slik at du kan følge ditt favorittlag gjennom hele sesongen.

– Dette er det komplette håndballtilbudet på TV, med oppdateringer, live-bilder og håndballprat med et toppet mannskap i studio, sier prosjektleder for «HåndballXtra», Remi André Taule.

– Håndballdekningen vår blir bredere og fyldigere enn noensinne. Nå kan du se laget ditt live hver eneste uke på TV 2 Sumo, i tillegg til å holde deg oppdatert på hele ligaen hver onsdag, sier Bredeli.

«HåndballXtra» får sendetid hver onsdag fra kl. 18.30 til kl. 20.50 på TV 2 Sport, som nå er åpen og gratis kanal hos de fleste distributørene.

I de siste årene har stadig flere sett håndballkamper i hallen, og samtidig er etterspørselen etter håndball på TV økende.

– Dette er bra for publikum og et felles løft for norsk klubbhåndball. Postenligaklubbene har gjort et omfattende arbeid med å flytte kamper for å tilpasse seg «HåndballXtra». Det gjelder også klubber som primært har ønsket seg andre ukedager for sine hjemmekamper, sier markedssjef Gunnar Nybø i Norges Håndballforbund.

Ønsker du tilgang til TV2Sumo, er det bare til å ta kontakt med oss  på e-post kontor@tertnes.no  ellerpå telefon 930 16 100 så kan vi gi deg et godt tilbud på abonnement på TV2Sumo. Som abonnent på TV 2 Sumo kan du se TV 2s programmer når og hvor det måtte passe deg! Alle abonnement gir tilgang i alle TV2s applikasjoner. På TV 2 Sumo finner du det aller meste av det som sendes på TV 2, en rekke hele sesonger av kjente serier, samt det beste fra sporten verden, blant annet det beste fra engelsk fotball og ikke minst livedkning fra alle håndballkampene i Postenligaen!

(Tekst: Svein Andresen, handball.no)