Strålende seriestart – Tertnes

Strålende seriestart

Tertnes var overlegne i serieåpningen mot Oppsal i Hakelandshallen.

Hele 28-17 stod det på resultattavlen da sluttsignalet lød. Men allerede i første omgang viste Tertnes-jentene klart å tydelig at dette ville ende med hjemmeseier.

 

Tertnestrener Tore Johannessen var naturlig nok godt fornøyd etter kampen.
– Mye av det som gleder mest er det som vi har hatt hovedfokus på i hele oppkjøringen nemlig det å være gode defensivt. Vi har en målsetting om å slippe inn mindre enn 23 mål, og det klarte vi med god margin i dag.

Det har vært mye fokus på tynn og liten Tertnes-tropp. Men tross alt er det bare syv spillere som kan spille til en hver tid og før kampprogrammet drar seg til betyr det lite at det bare er 11 blåtrøyer som er disponible. Det 11 Tertnes-jentene holdt et høyt nivå gjennom hele kampens 60 minutter. Det viste klart å tydelig at med dette spillet har man en intensjon om å være med helt i toppen også i denne sesongens Postenliga. Det bor nemlig så mye ferdigheter i denne troppen at selv noen av spillerne selv ble overrasket.
– Det var mye bedre enn forventet. Det var deilig å få en seier med en gang, men jeg hadde ikke trodd vi skulle slå dem med så mye, sier Gossé etter kampen som var positivt overrasket over det gode spillet da hun snakket med BA etter kampen.

Vi beklager mye vind i mikrofonen på videointervjuet.

Kampfakta

Tertnes-Oppsal 28-17 (15-9)
 Haukelandshallen.
468 tilskuere.
Dommere: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas.
Tertnes: Sakura Hauge, Marie Davidsen – Linn Gossé 6 (4), Tonje Løseth 4, Stine Skogrand 4, Marie Liljegren 3, Hildegunnur Einarsdottir 3, Maren Roll Lied 3, Julie Lygren 2, Bodil Sørheim 2.
Toppscorer Oppsal: Izabela Duda 8 (2).
Utvisninger: 2×2 minutter Tertnes. 2×2 minutter Oppsal.