Utklasset Flint – Tertnes

Utklasset Flint

Tertnes fortsetter å vise styrke, og valset enkelt over Flint i søndagens kamp i Tønsberg.

Hjemmelaget hang med til 2-2. Deretter var det omtrent bare Tertnes før konsentrasjonen sviktet litt i starten av andre omgang. Da var det noen minutter med jevnspilt kamp, men før det hadde Tertnes allerede opparbeidet seg et forsprang på ti mål med 17-7 til pause så noen fare var det aldri.

Tertnes har hatt et tøft kampprogram den siste tiden hvor kampen mot Flint var den femte på ti dager.
Men det ser på ingen måte ut til å prege laget negativt. Tvert i mot.

– Jeg er litt overrasket over at vi har kommet så langt i og med at vi er et ganske nytt lag denne sesongen. Jeg hadde trodd det skulle ta lengre tid, at Benytt deg av topplisten under for a finne frem til de beste nettcasinoene for spill pa blackjack pa nett online. vi som lag skulle ha større problemer både i forsvar og fremover på banen fordi vi mistet mye av tryggheten og stabiliteten gjennom spillerne som forsvant etter forrige sesong, uttalte Tertnes-trener Tore Johannessen til Bergens Tidende etter kampen.

Sesongens Tertnes-utgave består i øyeblikket bare av 11 tilgjengelige spillere. Men disse 11 ser ut til å ha funnet rollen sin samtidig som alle vet at de må bidra mye for at laget skal lykkes.
Så langt ser det ut til å være en god formel for å få ut det beste av hver enkelt.

Marie Liljegren ble toppscorer med 7 mål og  kåret til Tertnes» beste spiller.
Tertnes står nå med full pott etter tre serierunder. Nå er det et lite opphold med landslagssamling i Tsjekkia føk cupkamp mot Førde 26.september og seriekamp borte mot Storhamar 2.oktober.

 

Kampfakta:

Flint – Tertnes 16-31 (7-17)
Slagenhallen, Postenliga kvinner
Dommere: Tor Brede Launes og Per Olav Peersen
Toppscorer Flint: Pernille Tandberg Gran 5 mål
Tertnes: Marie Liljegren 7 mål, Bodil Sørheim 6 mål, Stine Skogrand 5 (1) mål, Tonje Løseth 5 mål, Julie Lygren 3 mål, Maren Roll Lied 2 (1) mål, Linn Gossé 2 mål, Hildigunnur Einarsdottir 1 mål.
Utvisninger: Flint 3×2 min., Tertnes 1×2 min.