Tertnes lett videre til 3.runde – Tertnes

Tertnes lett videre til 3.runde

Tertnes tok seg enkelt videre til 4.runde i NM etter at 2.divisjonslaget Førde ble satt på plass med 38-19 i Førdehuset. Men litt dramatikk inneholdt kampen likevel.

Midtveis i andre omgang ble nemlig Linn Gossé tildelt rødt kort etter et 7meter kast.
– Dommeren mente jeg siktet på hodet til målvakten. Men det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Så gjør jeg bare ikke. Jeg skyter ikke mot hodett til målvaktene. Så da det røde kortet kom ble jeg forbanna, sa Linn Gossé etter kampen.

Tertnes reiste bare med 8 spillere til Førde ettersom Stine Lund Adreassen er skadet og Julie Lygren og Marie Davidsen stod over for å forberede seg til 1.divisjonskamp for Viking.

– Selv om vi er få og kampprogrammet er tett, vil vi gjerne være med hele veien. Finalefest i Oslo Spektrum hadde ikke vært meg imot, sa Maren Roll Lied til BT etter kampen. I 4.runde møter Tertnes Vålerenga hjemme i Haukelandshallen. Kampen spilles i uke 40.

Kampfakta:
Førde – Tertnes 19-38
Førdehuset, NM senior
Dommere: Charles Whiteley og Harry Stikholmen
Mål for Tertnes: Linn Gossè 7, Hildigunnur Einarsdottir 7, Stine Skogrand 6, Bodil Sørheim 5, Marie Liljegren 5, Tonje Løseth 5, Maren Roll Lied 3

Vi har plukket opp litt av det som har vært skrevet om kampen mellom Førde og Tertnes i sosiale medier og andre nettsteder:
[iframe url=»http://storify.com/TertnesLars/skrevet-om-f-rde-tertnes» width=»100%» height=»4000″ scrolling=»no» frameborder=»0″ marginheight=»0”]