Surt Tertnes-tap – Tertnes

Surt Tertnes-tap

Tertnes førte kampen mot Storhamar i 40 minutter. Men avslutningen av kampen ble ikke slik blåtrøyene håpet på og det ble et veldig surt to måls tap.

– Når vi spiller så godt som vi gjør defensivt og bare slipper inn 22 mål, er det surt å tape denne kampen. Vi leder nesten hele kampen, men klarer ikke å dra det i land. Jeg synes faktisk at vi hadde fortjent ett poeng i dag, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.

Tertnes var meget gode i sin offensive forsvarsformasjon. Flere ganger ble det fremprovosert Storhamar-feil. Ved pause ledet Tertnes 12-9. Flere ganger hadde gjestene også muligheten til å øke ledelsen til både fire og fem mål, men maktet aldri det. Tertnes slapp derimot Storhamar inn igjen i kampen. Midtveis i andre omgang overtok også hjemmelaget ledelsen.

Med under ett minutt igjen å spille på stillingen 21-20 til Storhamar kom de stortkledde i fokus. En omdiskutert brøyt/7meter-situasjon gikk i Tertnes sitt disfavør. Bildene viste at Storhamarspilleren klart benytett feltet for å stoppe Tonje Løseth og Tertnes burde fått tildelt 7meter.
Selvsagt surt for Tertnes, men gledelig var det å se Tonje Løseth.
Løseth spilte sin beste kamp så langt i sesongen og satte inn hele syv mål.

Kampfakta:
Storhamar – Tertnes 22–20 (9 -12 )
Prestrudhallen
Dommere: Ronny Andre Hell og Morten Isachsen
Toppscorer Storhamar: Kamilla Sundmoen 7.
Mål for Tertnes: Tonje Løseth 7,  Linn Gossé 6, Stine Skogrand 4,  Stine Andreassen 2, Maren Roll Lied 1.

[iframe url=»http://storify.com/TertnesLars/skrevet-om-storhamar-tertnes» width=»100%» height=»6700″ scrolling=»no» frameborder=»0″ marginheight=»0”]