2 ganger NM for Tertnes – Tertnes

2 ganger NM for Tertnes

I kveld jakter seniorene på semifinalebillett. Fredag spiller juniorlaget og finaleplass.

I løpet av uken skal Bodil Sørheim (bildet), og Tertnes spille 2 cup-kamper i jakt på finaleplass i Oslo Spektrum i romjulen. Først mot Vipers Kristiansand onsdag, så mot Stabæk på fredag.

Blåtrøyene er dermed, sammen med Bækkelaget på herresiden, eneste klubber som kan få to lag i aksjon i cupfinaler, når disse går av stabelen lille nyttårsaften.

– Vi tar gjerne 2 cupfinaler vi, men nå fokuserer vi kun på oppgjørene som venter i løpet av uken. Først kvarfinale mot Vipers for damene onsdag, så semifinale for juniorene mot Stabæk på fredag, sier tertnestrener Tore Johannessesn.

Hvordan skal dere klare det da?

– Ukens kamper må jo vinnes da, og om juniorene gjør jobben, så vil jo finale være sikret. For damene blir det jo med seier i alle fall en runde til, så vi får se, og eventuelt ta det derfra. Vi må finne tilbake til nivået vi har vært på tidligere i sesongen, omstille oss etter de ulike samlingene som har vært for landslagspillere osv., og vi må nullstille. Rett og slett finne oss selv igjen, og gå på banen med samme mål for øyet som alltid – seier.

Hva må klaffe for at dere skal kunne lykkes da?

– Det blir to ulike kamper med forskjellig utgangspunkt. Fellesnevneren blir nok forsvarsarbeidet – det må sitte i begge oppgjørene, dersom drømmen om Spektrum skal leve videre, sier han.

Fra Tertnes meldes det ellers at spillerene som har vært disponibel så langt denne sesongen er frisk og rask – kampene spilles slik;

ons.30.okt 19:00 Aquarama Vipers Kristiansand Tertnes Elite
fre. 1.nov 17:30 Slåtthaughallen Tertnes Elite Stabæk

PS. Marie Davidsen, Bodil Sørheim, Julie Lygren og Stine Skogrand, er alle spillere som kan vinne 2 NM gull for Tertnes.
Tertnes sitt juniorlag består også av spillere fra Viking, Gneist og Os.

 

Av: Svein Mjeldheim