Lindås-jenter på Tertnes-kamp – Tertnes

Lindås-jenter på Tertnes-kamp

På kampen mot Byåsen var det håndballjenter fra Lindås IL som var innløpere, flaggbærere og moppere, og Lindås skriver dette om opplevelsen:

Søndag 19. januar reiste 28 spente håndballjenter sammen med foreldre, familie og venner fra Lindås IL til Haukelandshallen. For jenter 9 ventet oppdrag som innløpere, og for jenter 12 var oppdraget flaggbærere og moppere.

Alle ventet et tett og spennende oppgjør mellom Tertnes Elite og Byåsen. Tertnesjentene viste fantastisk håndball, Marie Davidsen sto som en vegg i målet og ble kåret til banens beste spiller på Tertnes. På resultattavlen sto det 30-21 da kampen var slutt, noe som viste at Tertnes var klart best.

Etter kampen var jentene klare for bilder og autograf jakt med favorittene.