Bortekamp mot Oppsal – Tertnes

Bortekamp mot Oppsal

Etter to strake storseire mot Nordstrand og Byåsen, i målrike kamper der Stine Skogrand og de andre Tertnes-jentene virkelig har lyktes med sitt fartsfylte spill, er det klart for ny bortekamp. Oppsal er motstander i Oslo i kveld, et lag som gjennom sesongen har svingt mye i prestasjonene. Oppsal ligger for øyeblikket på 10. plass på tabellen, men med uavgjort-resultatet mot Vipers i sist bortekamp friskt i minne, er det ingen grunn til å undervurdere Oslo-jentene. Oppsal var laget Tertnes slo ut i semifinalen i cupen, og nettopp det vil nok motivere til ekstra innsats for hjemmelaget. Men vi er sikre på at formsterke Tertnes-jenter ønsker å vise at de kan prestere like bra på bortebane, og seier vil være viktig for å fortsatt holde følge i kampen om sølvmedaljene.

Med unntak av Tonje Løseth, som enda vil være ute av spill i vel 3 uker, reiser Tore Johannessen østover med fullt mannskap. Kampen kan ses på TV2 Sumo fra kl. 18:30.