Hederstegn til Stine Lund Andreassen – Tertnes

Hederstegn til Stine Lund Andreassen

På årsfesten for Tertnes Idrettslag lørdag 25. januar ble Stine Lund Andreassen tildelt idrettslagets hederstegn i bronse.

Kriteriene for tildeling av Tertnes Idrettslags bronsemerke er følgende:

Bronsetegnet kan tildeles medlemmer som samlet gjennom minst tre år ved sin innsats og interesse har bidratt til lagets fremgang og anseelse på idrettslig, organisatorisk og samfunnsmessig plan. Det kan utdeles inntil 10 bronsetegn gjennomsnittlig pr år i en fem års periode. Tegnet kan ikke utdeles før etter fylte 17 år.

Hederstegnskomiteen hadde følgende begrunnelse for tildelingen:

Håndballinteressen til Stine startet på håndballskole i Åstveithallen som seksåring i 1992. Det var ingen ringere enn ungdommene Cecilie Leganger og Mette Davidsen som den gangen holdt treningene. Etter det har det bare vært Tertnes til tross for at det har vært flere tilbud fra andre klubber. Hun debuterte for Tertnes Håndball Elite i eliteserien i 2004. Men etter et lengre skadeavbrekk var det først i sesongen 2005-06 hun på alvor ble en del av elitelaget. Siden den gangen har vi sett henne sette fart på Tertnes-angrepene. De siste sesongene har hun også kunnet bruke sin spisskompetanse i det defensive arbeidet. Hun har nå hele 159 kamper i eliteserien. De siste sesongene har hun også vært fast inventar i Tertnes Håndball Elites spillerutvalg og har der vært en aktiv bidragsyter.  For dette tildeles hun Tertnes hederstegn i bronse.

I forbindelse med Tertnes Idrettslags årsfest, ble også styremedlem i Tertnes Håndball Elite, Bente Sterk-Hansen Torstad, tildelt idrettslagets hederstegn i sølv.

Klubben gratulerer Stine og Bente med velfortjente tildelinger av hederstegn!