Hjemmekamp mot Flint – Tertnes

Hjemmekamp mot Flint

Så er det klart for ny hjemmekamp i Postenligaen, denne gang mot bunnlaget Flint Tønsberg. Flint har hatt det tøft så langt i sesongen, men Vestfold-jentene fikk sin første seier i hjemmekamp mot Vipers i sist serierunde. Det er all grunn til å tro at dette har gitt mersmak for de unge Flint-spillerne, som stiller til kamp i Bergen med en gjennomsnittsalder på 19 år. Likevel er dette en kamp Tertnes bør og skal vinne.

Det til tross for at Tertnes må klare seg uten strekspiller Marie Liljegren. Marie har hatt problemer med et kne i det siste, og med et hardt kampprogram fremover, deriblant europacupkamp i Ungarn førstkommende søndag, er det i samråd med det medisinske støtteapparatet besluttet at Marie står over kveldens kamp. I tillegg er Tonje Løseth fremdeles ute av spill pga. håndskaden, men forhåpentligvis er Tonje tilbake for fullt til Larvik-kampen 19. februar.