Ny storseier – Tertnes

Ny storseier

For 4. kamp på rad etter nyttår, ble det seier med komfortable sifre for Tertnes i onsdagskampen mot Flint Tønsberg. Men selv om Flint kom til Bergen som bunnlag, viste Vestfold-jentene, med tre 17-åringer på laget, ungdommelig pågangsmot og lite respekt for de antatt bedre Tertnes-spillerne. Så på tross av at Tertnes ledet oppskriftsmessig 5-1 etter 5 minutter, overtok Flint føringen og var foran med 2 mål etter 20 minutter. Men etterhvert ble det dreis på Tertnes-forsvaret og Sakura Hauge vartet opp med mange fine redninger, slik at hjemmelaget kunne gå til pause med en 3-målsledelse.

Etter pause dro Tertnes i fra, og de benyttet muligheten til å rullere på laget. Til slutt viste resultattavlen 31-24, og toppscorer for Tertnes ble Linn Gossé med 8 mål, med Hildigunnur Einarsdottir like bak på 7 mål. I Marie Liljegrens skadefravær fikk Hildigunnur muligheten til å vise seg fram, og denne sjansen tok hun godt vare på. «Didda» ble da også, velfortjent, kåret til banens beste spiller. Men forhåpentligvis er Marie tilbake på banen allerede i søndagens europacupkamp mot FTC Rail Cargo Hungaria, for det er ingen tvil om at en trenger alle spillerne kampklare om en skal ha mulighet på bortebane mot dette ungarske topplaget.