Kamp om medaljene – Tertnes

Kamp om medaljene

Etter en knalltøff kamp og 10 måls-tap i Ungarn sist søndag, blir det igjen å nullstille seg foran en ny viktig bortekamp i Postenligaen for Tertnes-jentene.

Denne sesongen har det vært langt jevnere mellom lagene bak Larvik, og i tillegg til Tertnes er det fire lag (Storhamar, Byåsen, Glassverket og Stabæk) som sannsynligvis vil kjempe om sølv- og bronsemedaljene når seriespillet går mot slutten i mars. Og nettopp Stabæk er motstander i bortekamp onsdag.

Selv om Stabæk foran denne sesongen mistet sin aller største profil, Stine Bredal Oftedal, til proffspill i Paris, har klubben klart å holde kvaliteten i laget med en rekke unge lovende talenter, og ikke minst Solberg-søstrene Sanna og Silje, som begge fikk mye spilletid på det norske landslaget under EM i desember. Men lagets prestasjoner har variert veldig, fra en imponerende borteseier mot Byåsen til tap mot Vipers bare en uke etterpå. Med tanke på medaljekampen er det like viktig med to poeng for begge lag, så en kan forvente en tøff og spennende kamp i Nadderudhallen. Vi krysser fingrene for at det til slutt er Tertnes som haler i land seieren; kampen kan følges på TV2 Sumo fra kl. 19:00.