Tertnes holdt i tre kvarter – Tertnes

Tertnes holdt i tre kvarter

Linn Gossé startet scoringene for Tertnes mot ungarske Ferncvaros og var sentral gjennom hele kampen, men bergenserne gikk tomme for krefter et drøyt kvarter før slutt. Tertnes tapte hjemmekampen 27-33 og er ute av Cup winners’ cup.

Det var optimisme i Tertnes-leiren etter avslutningen av kampen i Ungarn forrige helg, men laget fikk et skuffende tap i seriekampen i midtuka. Etter at Gossé sendte Tertnes i foringen, scorte Ferncvaros to kjappe og overtok ledelsen. Bergenserne ville imidlertid vise at de ikke fikk full uttelling på sjansene sist og igjen var det Gossé som sendte vertene tilbake i ledelsen etter snaut ti minutters spill.

Det ble jevnt og lagene fulgte hverandre i målprotokollen utover i oppgjøret. Linn Gossé var god for vertene og effektiv foran mål. I en periode før og etter pause nettet hun fire ganger, men med Zita Szucsanszki i spissen for ungarerne holdt det seg jevnt.

Forrige helg i Ungarn hadde gjestene vunnet 40-30 og trengte ikke å anstrenge seg for å gå videre.

Drøyt 12 minutter ut i 2. omgang hadde Marie Liljegren gitt Tertnes 20-19, men derfra og ut var det gjestene som overtok initiativet i oppgjøret. Det neste kvarteret tapte Tertnes 4-13 og gjestene var sju mål foran. Dermed var det ubønnhørlig slutt for E-cup for denne sesongen for Tertnes’ del.