Tilbake på sølvplass – Tertnes

Tilbake på sølvplass

Det ble en komfortabel 9-målsseier mot Levanger i sist hjemmekamp. Levanger, som sliter i bunnen av Postenligatabellen, ble aldri noen målestokk for hjemmelaget, og Tertnes-jentene tok kommandoen fra første stund. Det ble tettet godt sammen i forsvar, og fremover spilte Tertnes det raske kontringsspillet som er blitt lagets varemerke, og som ga god uttelling i målprotokollen. Imidlertid slapp Tertnes Levanger litt for godt til i 2. omgang, slik at bortelaget scoret hele 17 mål, mot 7 i første omgang. Dermed ble det også færre muligheter for kontringer. Men med denne seieren krøp Tertnes opp igjen på sølvplass, og hjemmekampen mot Glassverket førstkommende onsdag vil være svært viktig for at laget skal holde på denne plassen.

NB: Kampen mot Glassverket spilles i Framohallen kl. 17:30. Både uvant arena og tidspunkt, men dette er dobbelarrangement med FyllingenBergen, som spiller mot Runar kl. 19:30.

Tertnes – Levanger 33-24 (19-7)