-Drømmer om gull og Champions League med Tertnes – Tertnes

-Drømmer om gull og Champions League med Tertnes

Chess forlenger sponsoravtalen med Tertnes til 2015.

Mobilselskapet har bidratt økonomisk til eliteserielaget de siste seks årene. – Drømmen om gull og Champions League i Bergen lever fortsatt, sier Chess-sjef Arve Andreassen.

 

– Tertnes er først og fremst et godt sponsorobjekt. I tillegg er det et lag som har ambisjoner. Den ultimate drømmen er at laget skal bli bedre enn Larvik, vinne den norske toppserien og spille Champions League i Bergen. Det er et lag med flotte profiler og god stemning, sier Andreassen.
Søndag vant Tertnes over Levanger, og ligger nå på 2. plass i Postenligaen. Tertnes har definert seg som et lag som skal være hele Bergens favoritter, ha gull i blikket og gi publikum opplevelser.

– Det er klart vi må fortsette den reisen vi har innledet med Tertnes. Det er også et lag som satser på lokale talenter. Tertnes er dessuten et lag som er lett å la seg begeistre over, sier Chess-sjefen, som også understreker at virksomheten får mye igjen for sin involvering i klubben.

– Tertnes reiser rundt i landet og spiller kamper og opptrer som en god og synlig ambassadør for Chess. Med sponsoratet føler vi også at vi er en del av noe stort og ambisiøst. Tertnes er en utfordrer som Chess, fortsetter Andreassen.
Tertnes henger med i den norske medaljekampen, mens Larvik også i inneværende sesong virker utilnærmelig i kampen om førsteplassen på tabellen.
– Ingenting varer evig, heller ikke førsteplasser, konstaterer Andreassen.