EN HELT NY HÅNDBALLOPPLEVELSE – Tertnes

EN HELT NY HÅNDBALLOPPLEVELSE

I samarbeid med Region Vest, Norsk Topphåndball og FyllingenBergens, skal Tertnes bidra til å fylle Sotra Arena til randen og gi publikum en helt ny opplevelse av å se håndball.
Her kan vi love en at vi skal gi dere merverdi ut over bare det og se selve kampene. Det skal være en interaksjon med publikum på arenaen og ikke minst skal en få innblikk i hvordan spillerne har det på banen på en helt annen måte enn tidligere.
Mer informasjon om dette kommer i neste uke. 

12. mars avsluttes håndballuken med regionens tre elitelag i aksjon på Sotra. I tillegg til Tertnes mot Våg Vipers møter FyllingenBergen – Stord elite.

Håndballuken består av en rekke ulike arrangement frem mot selve gallaen onsdag 12. mars.

Allerede lørdag 8. mars kastes håndballuken i gang med håndballaktiviteter på Sartor Storsenter. Her blir det anledning til å møte håndballprofiler samt prøve seg på ulike håndballaktiviteter. Mer om de forskjellige aktivitetene frem mot gallen får du etter hvert.

Mandag 10. mars er det tid for klasseturnering for barneskoler i Fjell Kommune. Klasseturneringen går i Sotra Arena og det blir flotte premier til alle klassene som deltar. Påmelding er god og det blir kamper fra morgenen til ettermiddag av i Sotra Arena.

I tillegg inviteres det til konseptet åpen trening mandag 10. mars på ettermiddagen. Her blir det mulig å treffe håndballprofiler fra FyllingenBergen og Tertnes. Alle som deltar på åpen trening vil få sin egen t-skjorte, ball og ikke minst billett til kampene i håndballuken!

Og til slutt, da er det kampdag, onsdag 12. mars er dagen, billettsalget har startet!

Billetter finner dere på: http://www.billettservice.no/event/416741?CL_ORIGIN=ORIGIN4