Sluttspill sesongen 2013/14 – Tertnes

Sluttspill sesongen 2013/14

Sluttspillet er godt i gang, og Tertnes har allerede gjort unna sin første av to kamper i kvartfinalen. Spillmodellen for sluttspillet har vært gjenstand for stadige endringer, men de siste par årene har en fulgt følgende modell:

Lag 1 (Larvik) og 2 (Byåsen) i Postenligaen gikk rett til semifinale. Lag 3-8 ble fordelt i 2 kvartfinalepuljer som spiller enkel serie. Puljevinnerne går til semifinale, og møter hhv. Larvik og Byåsen (trekning) i hjemme-/borteoppgjør (hjemme først).

Kvartfinalene spilles 2., 9. og 23. april:

Pulje 1 Pulje 2
3 Tertnes 4 Storhamar
6 Glassverket 5 Stabæk
7 Nordstrand 8 Vipers Kristiansand

De to første kampene i pulje 1 er ferdigspilte, dvs. at Tertnes slo Nordstrand borte 27-33, mens Nordstrand slo Glassverket 32-25. Siste og avgjørende kamp blir mellom Tertnes og Glassverket i Haukelandshallen onsdag 23. april kl. 18:00.

I pulje 2 blir det, ikke uventet, puljevinnerfinale mellom Storhamar og Stabæk samme dag.