Sensasjonell borteseier mot Larvik – Tertnes

Sensasjonell borteseier mot Larvik

Etter stortap 24-36 mot Larvik på hjemmebane sist onsdag, etter en spesielt begredelig 1. omgang sett med Tertnes-øyne, var det ikke mange som levnet Tertnes mye sjanse mot Larvik i semifinalekamp nr. 2. Imidlertid ble utviklingen i kampen, som ble spilt i Arena Larvik, en helt annen enn selv de mest optimistiske Tertnes-supporterne hadde håpet på.

Tertnes gikk tøft ut fra første avkast, og 5 minutter ut i kampen ledet de 4-7. Denne ledelsen holdt de gjennom hele kampen, bortsett fra på stillingen 16-16. Og det kanskje mest imponerende var at selv om Larvik i starten på 2. omgang kom opp på siden av Tertnes, klarte Tertnes-jentene likevel igjen å dra i fra, slik at de 5 minutter før full tid var foran med hele 5 mål. Sluttresultatet ble til slutt 26-30 til Tertnes, og keeper Sakura Hauge ble kåret til Tertnes beste spiller. Sammenlagt etter de to semifinalekampene ble det 62-54 seier til Larvik, og etter Byåsens 10-målsseier over Storhamar i kveld, blir det Larvik-Byåsen i de to finalekampene som spilles 7. og 14. mai.

Men for Tertnes markerte kveldens kamp mot Larvik sesongslutt, og hvilken kamp det ble! Nå kan jentene nyte øyeblikket og kjenne etter hvor fantastisk det er å være laget som ga Larvik det første hjemmetapet mot et norsk lag siden 2006! I tillegg kan de glede seg over en flott sesong, som ga følgende resultat: