Tre priser til Tertnes – Tertnes

Tre priser til Tertnes

Under kåringen av de beste i Postenligaen sesongen 2013/14, stakk Tertnes av med hele tre priser:

Årets trener: Tore Johannessen
Årets midtback: Stine Lund Andreassen
Årets venstrekant: Linn Gossé

Dette er en kåring som spillerne og trenerne i Postenligaklubbene står bak, og det er nok ekstra stas å vite at det er ens motstandere på banen som har stemt en frem.

At Tore får prisen synes vi i klubben er fullt fortjent, og det er veldig gledelig at han nå får honnør for jobben han har gjort med å bygge opp laget gjennom mange år.

Det er heller ikke tvil om at også Stine og Linn har gjort seg fortjent til sine utmerkelser. Linn har fått den før, men er nok spesielt glad og stolt for den akkurat i år, i og med at hun ble vraket fra landslaget like før VM i desember. For Stine er det første pris, og vi unner den lojale Tertnes-jenten å bli hyllet på denne måten i det som har vært hennes beste sesong noensinne. I likhet med keeper Sakura Hauge har Linn og Stine nå bestemt seg for å forlate Tertnes, men vi ønsker de alle tre lykke til med videre håndballkarriere og de valg de tar.

Foruten Haslum på herresiden med sine fire, var det ingen andre klubber som i år kan skryte av å ha fått så mye som tre priser. Resultatene ble offentliggjort på HåndballXtras siste sending for sesongen på TV 2 Sportskanal i kveld, og komplett oversikt finner en på www.handball.no.

Tertnes Håndball gratulerer alle våre tre prisvinnere; vi er veldig stolte av dere!