Stem på Stine! – Tertnes

Stem på Stine!

Håndball-nettstedet www.handball-planet.com har de siste årene organisert kåringer av verdens beste håndballspillere (kvinner og menn) og årets «Handball Person». For sesongen 2013/14 er det nå klart for en ny kåring, nemlig kåringen av verdens beste unge spillere, og på damesiden er vi stolte over at vår egen Stine Ruscetta Skogrand er kommet på listen over de nominerte.

Juryen består av 7 håndballjournalister fra Norge, Danmark, Spania, Frankrike, Slovenia, Kroatia og Serbia, i tillegg til stemmene som kommer inn på www.handball-planet.com.

Det er nominert 3 spillere på hver spilleposisjon, og det er ikke hvem som helst Stine konkurrerer mot på høyrebacken:
Louise Burgaard fra Viborg
Szimonetta Planéta fra Györ

I og med at Handball-Planet er langt mer kjent for både det ungarske og danske håndballpublikummet, har Planéta og Burgaard en stor fordel. Så Stine trenger deres hjelp for å bli stemt frem! Gå inn på http://www.handball-planet.com/vote-for-the-world-best-female-young-player-20132014/ og stem, stem, stem!