Lokale profiler til Tertnes – Tertnes

Lokale profiler til Tertnes

Tertnes forsterker sin lokale profil, og har nå skrevet kontrakt med to talentfulle jenter som sist sesong hadde klubbtilhørighet i Fana. Den yngste  er 20 år gamle Birgitte Karlsen Hagen som opprinnelig kommer fra Fyllingen. Hun har allerede vært på utlån i Tertnes fra januar i år, og har rukket å bli varm i Tertnes-trøyen. I tillegg hadde Birgitte et tilsvarende «innhopp» da hun gjennom samarbeidsavtale mellom Tertnes og Fana bidro for Tertnes i vårsesongen 2012.

Celine Sivertsen er 21 år, og har fortid i Bjarg og Fana. Imidlertid var hun gjennom samarbeidsavtalen Tertnes/Fana sesongen 2011/2012 med på juniorlaget til Tertnes som tok sølv i cupen, etter finaletap mot Byåsen i finalen. Nå har Celine, sammen med Birgitte, tatt steget til Tertnes og elitehåndball for fullt, og vi ønsker begge jentene hjertelig velkommen til klubben og masse lykke til!

Forøvrig jobbes det med noen forsterkninger til, men pr. dags dato ser spillerstallen for Tertnes slik ut:

Marie Liljegren – kontrakt 2012-2015
Stine Ruscetta Skogrand – kontrakt 2012-2015
Hildigunnur Einarsdottir – kontrakt 2012-2015
Marie Davidsen – kontrakt 2014-2016
Bodil Sørheim – kontrakt 2014-2015
Tonje Løseth – kontrakt 2014-2016
Julie Lygren – kontrakt 2014-2016
Maren Roll Lied – kontrakt 2014-2016
Birgitte Karlsen Hagen (fra Fana etter 1/2 års utlån) – kontrakt 2014-2016
Celine Sivertsen (fra Fana) – kontrakt 2014-2015
Madeleine Hilby, hospitant fra Viking, blir en del av Tertnes sin stall neste sesong.

Når det gjelder Jeanette Haga Holgersen, som har vært ute med to korsbåndsskader de siste 2 1/2 årene, har Jeanette ikke gitt opp håpet om å igjen spille på toppnivå i norsk håndball. Hun har så smått begynt å trene håndball igjen, og vi håper inderlig at hennes ønske om å komme tilbake blir oppfylt!

Følgende spillere gir seg i Tertnes:
Sakura Hauge – takket nei til ny kontrakt med Tertnes, og skal neste sesong spille for Vipers.
Linn Gossé – takket nei til ny kontrakt med Tertnes.
Stine Lund Andreassen – takket nei til ny kontrakt med Tertnes.
Sissel Nygård Pedersen – legger opp etter langvarig skulderskade.
Aina Eide – legger opp etter langvarig korsbåndsskade.