Kan møte Viking i cupen – Tertnes

Kan møte Viking i cupen

Trekning av de tre første rundene i NM er unnagjort, og som vanlig kommer eliteserieklubbene inn først i NMs 3. runde. Hvem som da blir motstander er naturlig nok ikke klart, men en kan komme i den situasjon at Tertnes møter samarbeidsklubb Viking. Bakgrunnen for spådommen er at Viking møter 2. divisjonsklubb (og en annen samarbeidsklubb for Viking) Gneist. Slår Viking Gneist, møter de vinner av Sandnes-Hinna i 2. runde, og vi har stor tro på at hverken 4. divisjonslaget Sandnes eller 2. divisjonslaget Hinna vil skape for store problemer for Viking.

Men kampene skal spilles og mye kan skje, men sjansene for at «treningskollegaene» Tertnes og Viking møtes i 3. runde anser vi for å være relativt store.

Se ellers trekningen på NHFs sider http://www.handball.no/p1.asp?p=44365.

Viking-jenter klare for NM!