Oppkjøring i rute – Tertnes

Oppkjøring i rute

Tertnes-jentene er i rute med sesongoppkjøringen.

Forrige helg deltok de i Skjærgårdslekene i Tønsberg, der flere andre eliteserielag også var med (Larvik, Skrim, Fredrikstad, Oppsal og Nordstrand) og noen fra 1. divisjon (Njård og Sola). Det endte med 2 seire og 2 tap, som tilslutt ga en 5.plass. Se ellers «reisebrev» fra jentene i egen sak.

Neste helg skal Tertnes delta i en ny turnering, nærmere bestemt Vestfjorden Cup som Tertnes har deltatt i flere ganger. Denne gangen skal Tertnes kun møte lag fra eliteserien. Turneringen foregår i Sætre i Hurum kommune.

Med tre viktige spillere i avgang etter forrige sesong, er hovedmålet for Tertnes med disse kampene å sette et «nytt» lag og finne de løsningene som fungerer best for gruppen.

Siste treningskamp før seriestart er torsdag 28. august. Da møter Tertnes Larvik i Mathopen idrettshall, en kamp som er kommet i stand fordi Mathopen ILs håndballgruppe vant en konkurranse som Rimi, i samarbeid med Larvik, arrangerte i fjor sommer. Vi antar at Larvik-spillerne ikke vil ta lett på kampen, men stiller revansjesugne etter et overraskende 4-målstap mot Tertnes i sluttspillet. Kampen starter kl. 17:30 (ikke 18:30 som tidligere annonsert).

Innen den tid ønsker vi jentene lykke til i Vestfjorden Cup!