Seriestart og historiens første GRUNDIGliga kamp – Tertnes

Seriestart og historiens første GRUNDIGliga kamp

Så er vi klare for seriestart sesongen 2014-15, og samtidig markerer vår kamp starten på den nye GRUNDIGligaen, eliteserien for kvinner og menn.

Etter at Posten valgte å prioritere spissing mot blant annet herrelandslaget i håndball, har det vært knyttet spenning til om det ville komme en arvtaker etter Postenligaen denne sesongen. Mandag ble ny ligasposnor offentliggjort, og det var et spennende navn, GRUNDIG, generalsekretær Erik Langerud, trakk opp av hatten.

Og da blir det kampen mellom Tertnes og Storhamar som blir den aller første i den nye ligaen. I morgen, onsdag, kl. 18:00 i Haukelandshallen møter våre Tertnes-jenter en av de største medaljekandidatene i årets serie. Storhamar har i flere år kjempet i toppen av norsk håndball, og nok en gang er de tippet til å kjempe sammen med beste. Storhamar har flere kjente og gode spillere som har vært og er en del av Norges kvinnelandslag, men mens Tertnes kapret bronsemedaljene i forrige sesong, endte Storhamar på den sure 4-plassen, kun ett poeng bak Tertnes.

Det pleier å være høyt tempo, gode ferdigheter og tette kamper når Tertnes og Storhamar møter hverandre, så dette er en av sesongens høydepunkter for spillere og tilskuere. Vi ses i Haukelandshallen onsdag kl. 18:00!