Tap tross flott opphenting – Tertnes

Tap tross flott opphenting

Etter å  ha ligget under med 5 mål til pause var det ikke mange som levnet Tertnes noen sjanse til å stikke av med begge poengene i GRUNDIGliga-oppgjøret mellom Vipers og Tertnes i Kristiansand onsdag kveld.

Det ble en jevn og dramatisk kamp mellom de to lagene. Gjennom første del av 1. omgang fulgte de hverandre tett, før Tertnes begynte å gjøre feil og Vipers dro i fra slik at de til slutt opparbeidet seg en 5-målsledelse, 16-11, ved pause.

Men Tertnes-jentene ville ikke gi seg så lett og tok tak i kampen fra første minutt av 2. omgang. Med et svært offensivt forsvar presset de Vipers til feil og dårlige avslutninger, i tillegg skal Marie Davidsen berømmes for svært godt keeperspill. På denne måten kjempet Tertnes seg tilbake til ledelse i kampen, til stillingen 22-23 med 8 minutter igjen å spille. Imidlertid holdt det ikke helt inn for Tertnes. Det stokket seg litt de siste minuttene, og Vipers scoret seiersmålet 26-25, på en kontring 32 sekunder før full tid, forøvrig det samme resultatet som mot Storhamar sist uke, dog i motsatt favør.

Veldig synd for Tertnes at det ikke ble poeng i denne kampen, ikke minst etter den imponerende opphentingen i første del av 2. omgang.

Her er de øvrige resultatene i 2. spillerunde av GRUNDIGligaen:
Nordstrand – Byåsen 24-36
Storhamar – Glassverket 20-25
Fredrikstad – Skrim 25-31
Oppsal – Stabæk 31-20

For Oppsal og Byåsen ble det som forventet seier, og begge lag vant med overlegne sifre. Dermed er de, sammen med Vipers og Larvik, fortsatt ubeseiret i årets liga. De to mest overraskende resultatene var at hjemmelagene Fredrikstad og medaljefavoritt Storhamar tapte. Fredrikstad tapte med hele 6 mål mot nyopprykkende Skrim, og Storhamar gikk på et nytt tap, denne gang mot Glassverket (20-25). Både Fredrikstad og Storhamar står da med 2 tap så langt i årets serie.

Neste kamp for Tertnes er allerede på søndag. Da blir det hjemmekamp mot Nordstrand i et fellesarrangement med FyllingenBergen, som møter Haslum. Da får en to kamper på samme billett, merk spesielt tid og sted:

Søndag 14. september kl. 16:30 i Framohallen.