Kamp mot Oppsal i kveld – Tertnes

Kamp mot Oppsal i kveld

Så er det klart for ny seriekamp for Tertnes-jentene.

I kveld møter Tertnes Oppsal på bortebane i en kamp der trener Tore Johannessen mener Tertnes må levere opp mot sitt aller beste for å vinne. Oppsal har hatt en meget god serieåpning med 3 strake seire, og der seieren mot Byåsen sist helg viste at Oslo-jentene for alvor blir å regne med denne sesongen.

Men selv om prestasjonene har svingt noe i Tertnes-laget og en før sesongstart var bekymret for manglende kollektiv samhandling i oppkjøringskampene, har Tertnes-jentene allerede nå vist evnen til å fremstå samlet som et lag.

Kampen kan følges direkte på TV Sumo fra kl. 18:00, og husk at årsabonnement for TV2 Sumo kjøpes gjennom Tertnes til kr 1 199. Ta kontakt med kontor@tertnes.no, tlf. 414 49 034.