Fredagsprofilen – Tertnes

Fredagsprofilen

For å kunne bli bedre kjent med Tertnes-spillerne vil jentene presentere seg selv i vår nye serie «Fredagsprofilen». Første spiller ut er Bodil Sørheim, som allerede som 16-åring for Nærbø kunne vise til en imponerende spenst! 🙂

Spiller
Bodil Sørheim

Draktnummer
2

Alder
20

Spillerposisjon
Høyre ving

Sivilstatus
Kjæreste

Tidligere klubber
Voll, Klepp, Bryne, Varhaug, Nærbø, Hinna, Viking

Ambisjoner
Kortsiktig ønsker jeg mest mulig spilletid for Tertnes. Langsiktig mål vil være å få delta i mesterskap og OL med A-landslaget.

Hva jeg gjør når jeg ikke trener
Studerer, sover masse (elsker å sove), spiller høy musikk. Dersom vi har treningsfri noen dager, reiser jeg til hjemstedet mitt Klepp.

Hva jeg vil bli når jeg blir stor
Psykolog

Dette visste du ikke om meg
Jeg har en bamse med navn Stikkleif, som jeg sover med hver eneste natt. Jeg fikk han da jeg var 6 år. Han er heldig å få være med på omtrent alle håndballturer og andre turer året rundt. En annen liten hemmelighet om meg er at jeg fortsatt skriver dagbok. Dette gjør jeg spesielt dersom jeg har en mindre god dag. Da hjelper det å skrive det ned og få det ut av hodet. Dagen etter er jeg som oftest glad igjen!