Klar for kvartfinale i cupen – Tertnes

Klar for kvartfinale i cupen

Tertnes fortsatt best på hjemmebane

Det ble tett og jevnspilt 4. rundekamp mot Vipers i går, og lenge lå det an til å bli den samme thrilleravslutningen som det var i Kristiansand i seriekampen for noen uker siden (tap 26-25). Men mens Tertnes i sist bortemøte kom bakpå fra første stund, var det Tertnes som denne gangen førte gjennom størstedelen av kampen, dog uten å klare og riste av seg sørlendingene. Tertnes var stort sett foran med ett og to mål, og ved pause var stillingen 14-13.

Men i en dårlig periode i 2. omgang, med litt slurv fremover, var det plutselig Vipers som overtok føringen og ledet 18-20. Imidlertid bevarte Tertnes roen i forsvar, og ikke minst sørget Marie Davidsen for, blant annet med strafferednng og flere andre klasseredninger, at Vipers ikke fikk dra i fra, og Tertnes scoret så 3 mål på rappen, til 21-20. Så selv om det ble en nervepirrende avslutning, avgjorde Tertnes kampen til sin fordel med meget godt spill de siste 10 minuttene, og måltavlen viste til slutt 27-23.

Trekning av kvartfinalene foretas torsdag kl. 12:00.