Tertnes-jenter på samling – Tertnes

Tertnes-jenter på samling

Uken som kommer er preget av landslagssamlinger på ulike nivå og flere Tertnes-spillere er involvert i dette:

Stine Skogrand er tatt ut til den norske landslagstroppen som skal spille Golden Leauge i Danmark 9 – 12. oktober, og i forkant skal de ha tre dager med trening i Oslo. I Golden Leauge-turneringen skal Norge møte vertsnasjonen Danmark, Frankrike og verdensmester Brasil.

Tonje Løseth er tatt ut på rekruttlandslaget, og skal i samme periode på samling i Larvik.

Hildigunnur «Didda» Einarsdottir er innkalt på samling med det islandske landslaget. Imidlertid har Didda pådratt seg en lett hjernerystelse og må av den grunn ta det med ro i noen dager. Men vi håper at hun får med seg deler av samlingen. På grunn av hjernerystelsen kan Didda dessverre ikke være med på kamp mot Stabæk i dag.

Vi ønsker alle tre lykke til på samling!