9-målsseier på bortebane – Tertnes

9-målsseier på bortebane

Målshow av Marie Liljegren

Det ble sesongens første borteseier med overbevisende 21-30 over Stabæk søndag, og Tore Johannessen sier følgende om kampen:

– I dag tar vi tak i kampen fra start. Spesielt forsvars-/målvaktsspillet er bunnsolid de første 20 minuttene, og gang på gang bryter vi rytmen i angrepsspillet til Stabæk. Dette får vi også utnyttet videre i kontringsspillet. I vårt eget angrepsspill får vi bra rytme, vi setter opp gode avtaler og er disiplinerte og fortsetter med de løsningene som fungerer. Tøffe satsinger fra bakspillerne gir oss gode muligheter både fra distanse og på linjen, og Marie scorer da også 8 mål fra linjen og på kontringer. Det er også gledelig at vi fullfører kampen helt ut, på tross av at poengene er sikret tidlig i kampen.

Tonje Løseth ble kåret til Tertnes’ beste spiller, med 8 mål fra sin distanseposisjon. Pga. landslagsaktivitet er det nå kamppause frem til 16. oktober, da har Tertnes hjemmekamp mot Byåsen (Haukelandshallen kl. 18:30). Tertnes ligger nå på en 4. plass på tabellen, med 4 seire og 2 tap.

Kampfakta
Stabæk-Tertnes 21-30 (9-16)
Nadderudhallen
Dommere: Arnfinn Larsen og Vegard Lillebuen
Utvisninger: Tertnes 1×2 min.

Målscorere Tertnes:
Marie Liljegren 8, Tonje Løseth 8, Stine Skogrand 4, Julie Lygren 4, Maren Roll Lied 3, Celine Sivertsen 2, Bodil Sørheim 1
Toppscorer Stabæk:
Karoline Næss 3