Fredagsprofilen – Tertnes

Fredagsprofilen

Hestejenten Celine

Spiller
Celine Sivertsen

Draktnummer 
4

Alder
21

Spillerposisjon
Høyre back

Sivilstatus
Kjæreste

Tidligere klubber 
Bjarg, Fana

Ambisjoner
Utvikle meg videre som spiller.

Hva jeg gjør når jeg ikke trener
Studerer sykepleie på Høgskolen Betanien.

Hva jeg vil bli når jeg blir stor 
Skal ta en videreutdanning innen sykepleien, men vet ikke hva jeg vil gå videre på.

Dette visste du ikke om meg
Begynte min håndballkarriere som 12 åring, etter å ha gått 6 år på riding og noen år på svømming i Delfana. Så ja, kall meg gjerne en hestejente, og jeg er forresten dritgod på crawling! Men jeg fant til slutt ut at det var håndball som var kjekkest og at det var det jeg ville satse på.
Ved siden av håndballen studerer jeg nå sykepleie på Betanien. Jeg prøver å være en supergod student ved siden av alt som foregår i hverdagen, men ender som oftest opp med de kjente skippertakene (lærer aldri å unngå de)….
Fritiden min liker jeg best å tilbringe sammen med venner, hjemme med familie, med kjæresten og sammen med hunden min Theo (som forresten er verdens skjønneste hund).


Celine på 1. skoledag