Første hjemmetap – Tertnes

Første hjemmetap

Ettmålstap mot Byåsen

Tertnes tapte torsdag mot Byåsen 24-25. Byåsen sjokkstartet og var oppe i en 5-målsledelse allerede midtveis i 1.omgang, men Tertnes spilte seg til mange sjanser og for publikum føltes det aldri som at løpet var kjørt. Tertnes kom da også sterkt tilbake, og anført av en strålende Madeleine Hilby gikk de opp til 14-12 ledelse til pause. Imidlertid startet Byåsen 2. omgang like bra som den første, og halvveis var de foran med 4 mål. Men selv om Tertnes hadde en kraftig sluttspurt, sørget Byåsen-keeper Ingrid Ødegård for at Byåsen klarte å holde på ledelsen kampen ut. Et bittert 1-målstap for Tertnes, men for publikum i hallen var dette en svært underholdende kamp, med stor fart, gode enkeltprestasjoner og to gode keepere. Kort sagt en jevn og godt spillende kamp, som alltid når Tertnes og Byåsen møtes.

Kampfakta
Tertnes – Byåsen 24-25 (14-12)
Haukelandshallen
Dommere: Carina Marie Brataas og Jannicke Kirkelund
Utvisninger: Tertnes 3×2 min. og Byåsen 3×2 min.

Målscorere Tertnes
Madeleine Hilby 5, Tonje Løseth 4, Marie Liljegren 4, Birgitte Karlsen Hagen 3, Jeanette Haga Holgersen 3, Stine Ruscetta Skogrand 3, Julie Lygren 2
Toppscorer Byåsen
Tonje Nøstvold og Teodora Tomac, begge 6